OneDrive's functie herstellen

Werken met de versiegeschiedenis van een document helpt je om de vorige versie van een document terug te krijgen. Maar wat als je niet precies weet welke versie je nodig hebt of dat je meerdere bestanden tegelijk wilt herstellen; Dat je bijvoorbeeld alleen weet dat het vorige week nog goed was.

In OneDrive vind je onder de instellingen de optie: Restore your OneDrive.

onedrive

Met deze functie kun je in één keer je hele OneDrive, bepaalde folders of documenten herstellen tot 30 dagen terug. De bestanden-herstellen-functie werkt op basis van versiegeschiedenis en de prullenbak van de OneDrive. De functie heeft dus de dezelfde beperkingen.

restore

Het is een welkome functie die je helpt problemen op te lossen als iemand de gedeelde bestanden heeft verwijderd of dat er met een synchronisatie naar je lokale computer iets mis is gegaan.

Sjoerd Schudde

helpt je team productiever te werken met Office

Blijf op de hoogte van Categorie Office

Ontvang de nieuwste berichten direct in je inbox.