Alles over Office 365

Office 365 is een platform dat in ontwikkeling blijft. Belangrijk dus om een oogje in het zeil te houden. Dat je als gebruiker eens in de zoveel jaar een update kreeg is met Office 365 voltooid verleden tijd. De stappen tussen de updates zijn klein geworden. Vroeger maakte je in 1 keer een grote sprong van de ene generatie naar de volgende. Als technisch verantwoordelijke nam je de release notes door, bereide je daar de organisatie op voor en je was klaar voor de komende tijd. Nu in Office 365 komen nieuwe functies en updates snel beschikbaar.

Als gebruiker groei je langzaam mee met het product. Je werkt altijd met de laatste softwareversie. Een bewegend platform is mooi. Je wilt graag wel het gevoel hebben dat je bij bent. Categorie Office volgt het nieuws van Microsoft en vat die voor jou samen. Artikelen die hier verschijnen maken de veranderingen in de publieke roadmap duidelijk en nieuwe functies krijgen een uitleg.

Voordeel voor jou als lezer van deze blog is dat je het op een presenteerblaadje krijgt. Je hebt de mogelijkheid terug te lezen en te leren. Je krijgt inzicht in de trends en waar de focus vandaag ligt binnen Office 365.

Pas uiteraard wel op! Categorie Office is geen vervanging van. Blijf zelf ook de roadmap lezen en vooral als je verantwoordelijk bent voor een omgeving lees de berichten in je eigen Message center. Categorie Office maakt je bewust van veranderingen zodat je zelf verder kijkt naar de updates die voor jou belangrijk zijn en je daarop voorbereid.