Asjeblieft, een klein cadeautje

Als je Office gebruikt voor je dagelijkse werk of je bent verantwoordelijk voor het Office 365 platform van jouw organisatie dan is het handig als je weet wat de mogelijkheden zijn. Mooier is nog, dat je weet welke veranderingen er binnenkort komen.

Microsoft deelt de updates van Office in een publieke roadmap. Het is soms best lastig om te begrijpen waar de beschreven functie op de roadmap precies over gaat en om te volgen wat voor jou relevant is. Soms lees je er gewoon overheen, heb je gemist dat een datum is veranderd en wordt je dus alsnog plotseling overvallen. Categorie Office houdt de veranderingen bij van de Office 365 roadmap en vat die voor jou samen. Door deze blog te volgen ontdek je als gebruiker nieuwe functies, leer je als beheerder wat je aandacht nodig heeft en als consultant krijg je een overzicht van de ontwikkeling en trends in Office 365.

Pas op! Ga niet achteroverleunen. Blijf kritisch de blogs van Microsoft volgen en lees de updates na in de officiƫle roadmap. Om te weten wat hier geschreven is kun je onder een artikel je e-mailadres achterlaten. Als je dat doet krijg je vanzelf bericht als hier weer iets gemeld wordt.

De schrijver achter deze blog is Sjoerd Schudde. Ik help organisaties als Office 365 consultant bij het vergroten van productiviteit via Rapid Circle. Als je mij iets wilt vragen of je wilt wat kwijt over deze blog dan kun je mij bereiken via -- >